divendres, 16 de maig del 2008

INVITACIO


Benvolguts, benvolgudes,
Us convidem a l’exposició “Tornada, el camí de retorn a casa” de l 'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR) –consulteu document adjunt-.

La delegació a València del Comitè espanyol d'ACNUR ha posat en marxa una nova campanya dirigida als centres educatius i públic en general, que pretén apropar la realitat dels refugiats i posar especial atenció en les dificultats que aquests troben en el seu camí de retorn a casa: una tornada complicada a causa dels canvis soferts a la seua regió després d'anys de guerra o de violacions dels Drets Humans.

En aquest sentit, el present projecte consisteix en la difusió d'una exposició informativa, composta per un total de deu panells on es relaten els problemes dels refugiats retornats: el dur camí de retorn, la reconstrucció de les llars, la recerca de l’aliment, la recuperació dels seus drets, etc.

Cada panell explicatiu tracta de forma individualitzada els distints problemes i els associa amb alguna de les grans crisis humanitàries més recents: Bòsnia, Afganistan, Sierra Leone, Sudan, Angola, la Banya d'Àfrica, Amèrica Central i Libèria.

L’exposició romandrà al nostre local des del dilluns 19 fins a divendres 23 de maig. Per a més informació o visites de grups, contacteu amb el Casal.

ACPV - Casal Jaume I de Fraga

Av. Reis Catòlics, 28, baixos.
22520 Fraga
974 453 730
fraga@acpv.cat